top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverWij Steunen Kenia

Speeltoestellen zijn aangekomen

Rijnse Onland, een broer van Tijmen, een van onze bestuursleden, gaat eind september naar de Mwerenischool in Kenia. Hij gaat niet alleen, nagenoeg z'n hele familie gaat mee, Tijmen dus ook. De school, waar de familie nauwe banden mee heeft vanuit het verleden, zal vast en zeker een hoogtepunt worden van hun reis.

Rijnse heeft dit bezoek en het bestaan van WSK aan z'n collega's van Prowareness onder de aandacht gebracht en iedereen is massaal aan het doneren gegaan.

Met dit geld en het geld van Kringloopwinkel De Wisselbeker zijn speeltoestellen en schoolmaterialen aangeschaft, grote wensen van de school. Over de schoolmaterialen is al eerder geschreven, maar nu zijn ook de speeltoestellen gearriveerd! Wat zal het leuk zijn als Rijnse en zijn familie de schoolkinderen erop kan zien spelen. Voor die tijd zullen we vast en zeker al meer foto's krijgen van de directeur van de school, zodat we deze ook kunnen delen met de Wisselbeker en de collega's van Prowareness. Want niet iedereen kan ten slotte lijfelijk in Kenia aanwezig zijn!

Asante Sana gulle gevers (heel hartelijk bedankt)!






26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page